ODORIZANTE PERSONALIZATE

S.C. Auto New Business Vision poate realiza cea mai diversa gama de ODORIZANTE PERSONALIZATE:

Odorizante suport carton – format mic

Odorizant format din carton special absorbant, imprimat pe ambele fete cu imaginea clientului. Dupa parfumare, se ambaleaza in punga speciala, care mentine  nedesfacuta aroma timp de 2 ani. Dupa desfacerea din punga se recomanda extragerea treptata a odorizantului pentru o parfumare mai indelungata de pana la 6-7 saptamani.  Dimensiuni maxime: 64 x 110 mm

Odorizante suport carton – format MARE

Odorizant format din carton special absorbant, imprimat pe ambele fete cu imaginea clientului. Dupa parfumare, se ambaleaza in punga speciala, care mentine  nedesfacuta aroma timp de 2 ani. Dupa desfacerea din punga se recomanda extragerea treptata a odorizantului pentru o parfumare mai indelungata de pana la 6-7 saptamani.   Dimensiuni maxime: 75 x 120 mm

Odorizante cu Fiola – 3 ml sau 5 ml

Contine o fiola de odorizant, capsata la partea superioara pe carton special absorbant! Fiola are in partea superioara, la contactul cu cartonul o portiune care se rupe cu usurinta , putandu-se astfel picura lichidul din fiola pe partea absorbanta de carton, permitand o parfumare mai indelingata, de pana la 3-4 luni.

Odorizant Aparat

Aparatul este special construit pentru a se folosi la aeratoarele din autovehicul, fiind echipat cu sistem de prindere in grila aeratorului. Sticluta aparatului contine 8 ml de parfum. In partea superioara, aparatul este prevazut cu un dispozitiv care regleaza nivelul aerului care trece prin el, reglandu-se astfel nivelul de parfumare. Dupa terminarea parfumului din sticluta aceasta se poate inlocui cu o rezerva care vine echipata cu un nou fitil, putendu-se astfel sa se schimbe si aroma parfumului!

Odorizant saculet

Odorizantul este format dintr-un saculet de material textil si este umplut cu talaz de brad special selectat, uscat  si apoi parfumat cu diverse arome. Saculetul este prevazut cu un snur si se poate agata oriunde in autovehicul unde permite spatiul. Dupa parfumare, se ambaleaza in punga speciala, care mentine  nedesfacuta aroma timp de 2 ani. Dupa desfacerea din punga se recomanda extragerea treptata a odorizantului pentru o parfumare mai indelungata de pana la 8-10 saptamani.

1

Odorizant sticluta

Odorizantul este format dintr-o sticluta de 5 ml, plina cu parfum, prevazuta cu un dop de plastic si un capac de lemn perforat prin care trece un snur textil (siret). Dupa scoaterea dopului de plastic si infiletarea capacului de lemn, sticluta se intoarce cu capacul in jos pana se umezeste capacelul de lemn, dupa  care prin snur se agata de orice loc unde se poate in autovehicul. Datorita miscarilor masinii, lichidul din interior va veni mereu in contact cu capacul de lemn parfumand interiorul.

1

Odorizant MEMBRANA

Odorizantul este format din 2 pelicule de plastic sudate cu lichid la interior.  Pe statele odorizantului este prevazuta o membrana care se indeparteaza lasand uleiul parfumat sa transpire pentru parfumarea incaperii. Membrana NU se inteapa, Nu se apasa pentru a elibera parfum ci este permisiva doar pentru vaporii de liquid, evitand astfel, eventualele accidente datorate prelingerii a prea mult liquid. Odorizantul se agata de snur oriunde permite locul in autovehicul.

Odorizant SPRAY – 80 ml

Odorizant lichid ambalat in sticluta de 80 ml cu pulverizator, prevazut cu carton separat pentru parfumare. Dupa desfacere se pulverizeaza parfumul pe cartonasul aferent si se atarna oriunde in vehicul. Se reparfumeaza de oricate ori este nevoie.

Odorizante WOOD – (pe suport de lemn) UNICAT IN ROMANIA

  1. Modalitate de ambalare si prezentare: WOOD ambalat individual in pungi transparente.
  2. Culori: Culoarea lemnului (PLOP) gratis sau se pot colora prin impregnare cu colorant de lemn
  3. Forma:Orice forma dorita de client sa se incadreze in dimensiunile pungutei de ambalare : 6,5 x 10 cm

Plata se face la livrarea marfii, cu un avans in prealabil de 50% din valoarea totala a facturii. Timp de livrare: 15 zile (din momentul incasarii avansului)