DESPRE NOI

harta ROAuto New Business Vision a fost infiintata in 2003 si inca de la inceput s-a dorit a fi „o noua viziune de afaceri”, intrand pe o piata de accesorii auto sufocata de marii producatori globali, cu curaj, dar mai ales cu ambitia de a dovedi ca in Romania se poate desfasura un comert modern, civilizat – european.

 

In decursul timpului datorita flexibilitatii companiei si politicii dusa de aceasta, de a pastra legaturi stranse si feedback cu clientii ei, compania s-a specializat in realizarea de lucrari personalizate de odorizante, fiind la ora actuala singura companie din tara care are cea mai diversificata gama de odorizante ce pot fi personalizate cu insemnele clientului.

 

In domeniul politicii de vanzari s-a adoptat un comportament adaptat fiecarui tip de client, societatea asigurand livrarea produselor la sediul clientului. Calendarul livrarilor este flexibil si se bazeaza pe volumul de marfa comandata.

 

Printre clientii nostri se numara nu numai lanturi de supermarket-uri, service-uri rapide, benzinarii, dar si agentii de publicitate, spalatorii, magazine auto si retele locale sau regionale de magazine specializate.

 

La acest moment aria de acoperire prin agenti proprii este aproape nationala.

 

Detinem un numar de 4 depozite in toate provinciile istorice ale tarii si prin angajati proprii cu autoutilitare proprii acoperim toata tara .

 

Efectuam livrari directe catre toti clientii nostri fara a percepe vreo taxa de livrare si concomitent asiguram cel mai mic pret din piata pentru cele mai bune produse:

1Odorizantele PERSONALIZATE – Odorizant format din carton special absorbant, imprimat pe ambele fete cu imaginea clientului. Dupa parfumare, se ambaleaza in punga speciala, care mentine nedesfacuta aroma timp de 2 ani.

logo_POWER_AIR_2012Odorizantele POWER AIR – produse  in Republica Ceha, odorizante fabricate la standarde europene pe care le-am adus la preturi …romanesti.

thump_8056786logoblancoOdorizantele VICTORY FreshWAY –  fabricate in Bulgaria din 2001, este al doilea mare producator de odorizante din Bulgaria si principala piata de desfacere, in afara Bulgariei , o reprezinta fostele tari sovietice.Odorizantele FreshWay intrunesc cele mai noi standarde de calitate si respecta conditiile de mediu. Odorizante Victory FreshWay- improspateaza si parfumeaza atmosfera printr-o varietate larga de arome si modele precum: odorizant lichid, odorizant solid (uscat), jucarii odorizanti, odorizant in sticlute, aparat cu odorizant lichid, odorizant gel.

logo-california-scentsOdorizantele CALIFORNIA SCENTS – fabricate in SUA, sunt odorizante organice a caror calitate le-a adus deja un numar in continua crestere de admiratori si clienti fideli. Aroma “Golden State  Delight” fiind cea mai apreciata din gama.

logo (1)Odorizante auto: VANESICA – fabricate in Romania din 1998. in ultimii ani in fabrica de la Gaesti s-au facut investitii de peste 1 milion de euro, Odorizantele VANESICA sunt singurele odorizante de pe piata romaneasca cu certificare ISO 9001 din 2007. Odorizantele VANESICA ofera la aceasta ora cea mai diversificata gama de odorizante dintre toti producatorii interni, concurand cu succes, datorita calitatii oferite, chiar si cu marii producatori externi.

barcelonaOdorizante cu licenta FC BARCELONA, cu trei dintre cei mai cunoscuti jucatori: Messi, Neymar, Iniesta si logo-ul clubului, au o realizare grafica deosebita si arome foarte cunoscute.

 

 

Pe langa cea mai diversa gama de odorizante , am dezvoltat si o bogata varietate de accesorii auto, cu care venim in intampinarea clientilor nostrii cu preturi foarte atractive.